Ansök elektroniskt, del 1: Aktivera Hyrrä i KATSO

 

EU kräver numera ett elektroniskt stödsystem. Ålands Landskapsregering har valt att använda samma IT-tjänst som resten av Finland för Leaderprojekt och övriga landsbygdsutvecklingsstöd och jordbruksstöd. 

Men hur kommer vi igång? 

Jo, skaffa KATSO-kod (skapa ny eller få fullmakt) för föreningen eller företaget du representerar, aktivera Hyrrä i KATSOtjänsten och sedan är det bara att logga in med personliga bankkoder i Hyrrä.

Se del 1 av hur man aktiverar Hyrrä i KATSO-tjänsten:
Flytta fram till 3:28 om ni är bekanta med KATSO-tjänsten redan.

 

SE ALLA HJÄLPVIDEOS HÄR >>

(Fiskeleaderprojekt ansöks fortsättningsvis till pappers. Kontakta Leader Åland för mer information eller ladda ner blankett i höger spalt på http://leader.ax/sv/leaderstod/soka_projektstod/blanketter/​ )

13.06.2017 kl. 13:45

Vårmöteshandlingar

Klicka på länken för att läsa protokoll från vårmötet 2017, verksamhetsberättelse och bokslut för 2016

http://leader.ax/sv/om/foreningen_/foreningsmoten_leaderaland/varmote_2017/

01.06.2017 kl. 15:43

Inspirationsdag för jordbrukare 18 maj

Bättre vattenmiljö i jordbrukslandskapet! Kom med på en inspirationsdag för vattenförbättrande projekt kopplat till jordbruksmark den 18 maj! Vandring, picknick, lunch, middag och seminarium tillsammans med två inbjudna inspiratörer från Västervik i Sverige, Dennis Wiström och Gun Lindberg, som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och informera om sitt arbete kring dessa frågor, Ålands landskapsregering (miljörådgivning och bevattning), Ålands producentförbund (Hållbar Livsmedelsstrategi) och Leader Åland (finansieringsmöjligheter). Anmäl er till Susanne Vävare på Miljöbyrån, Ålands landskapsregering.

27.04.2017 kl. 12:22

VÄLKOMMEN TILL OSS!

Vi finns tillgängliga per mail och telefon alla dagar. Besök oss eller ta kontakt för att boka en tid som passar Dig! Även kvällstider är möjligt.

KONTAKT:

Mobiltel: +358 (0)457 34 50 450
E-post: info[at]leader.ax
Besöksadress:
Ålands Landsbygdscentrum, Jomalagårdsvägen16
Postadress: PB 229, AX 22101 Mariehamn

 

NYHETSBREV

Vill du ha vårt nyhetsbrev?
Läs mer här! »